Franse Netflix lekt en onthult releasedatum Drive to Survive 2.0

Franse Netflix lekt en onthult releasedatum Drive to Survive 2.0

Het tweede seizoen van Drive to Survive verschijnt naar verluidt eind februari op de streamingdienst van Netflix. Het Franse Netflix zou de datum 'per abuis' onthult hebben.

Na de eerste serie Drive to Survive in 2019 waren Formule 1-fans meer dan enthousiast over de exclusieve beelden die de serie op Netflix over de Formule 1 vertoonde. Vooral het relaas van Haas F1-teambaas Günther Steiner waren spraakmakend. In het twee seizoen van de populaire Netflix-serie verkneukelen de racefans zich op de beelden die in 2019 zijn vastgelegd door de cameramensen van Netflix.

Een van de redenen is dat - nadat de teams in 2018 geen toestemming gaven - Ferrari en Mercedes de meerwaarde van de serie inzagen. Ook Ferrari-CEO Louis Camilleri kon niet anders dan erkennen dat de Formule 1-serie op Netflix toch wel een meerwaarde had. Naast Scuderia Ferrari verleende ook Mercedes AMG F1 - die in 2018 nog lieten weten dat ze er 'geen tijd' voor hadden - toestemming om ook achter de schermen beeldmateriaal vast te leggen.

De toestemming van Mercedes F1 houdt ook in dat we in het tweede seizoen van Drive to Survive kunnen meegenieten van onder ander de kolderieke toestanden tijdens de Grand Prix van Duitsland, die door Max Verstappen werd gewonnen. De datum waarop Drive to Survive online te zien is bij Netflix is naar verluidt: vrijdag 28 februari 2020.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.