Foto's: McLaren lanceert een strakke MCL35 F1-bolide

Foto's: McLaren lanceert een strakke MCL35 F1-bolide
© McLaren F1

McLaren Racing heeft donderdagmiddag haar nieuwe strijdwapen de MCL35 onthuld. Niet veel geks op het eerste oog, behalve dat ook de neus een stukje smaller is geworden dan de voorganger, de MCL34.

De nieuwe F1-bolide van Carlos Sainz en Lando Norris ziet er erg strak uit. En op het eerste oog is het enige opvallende dat de neus iets smaller lijkt, zoals ook bij de Red Bull RB16 het geval was. Daarnaast oogt het uiterlijk vanaf de zijkant gezien een stuk rustiger - qua stickers van sponsors - als voorheen.

Met de MCL35 gaan Sainz en Norris hun vierde positie in het kampioenschap verdedigen en misschien zelfs de top drie teams aanvallen. Of het werkelijk zover komt en of een van de McLaren-coureurs dit jaar op het podium kunnen geraken, is afwachten. Geen enkel team heeft stil gezeten en iedereen is erop gebrand om de vierde plek van McLaren af te pakken.

 

 

 

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.