Foto's: Max Verstappen onderwerpt de RB16 aan een shakedown

Foto's: Max Verstappen onderwerpt de RB16 aan een shakedown
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen had vandaag, als teamleider van Red Bull Racing, de eer om de RB16 aan de tand te voelen. Nog niet echt helemaal, want de banden waarop de F1-bolide van de Nederlander geschoeid was waren de demonstratiebanden van Pirelli. Het ging om een roll-out en shakedown.

De Nederlandse sterrijder van Red Bull Racing nam vandaag voor de eerste keer plaats achter het stuurtje van de Red Bull RB16 en reed enkele ronden rond op Circuit Silverstone. Eerder op de dag liet Red Bull Racing via sociale media de eerste foto ontglippen en daarop werd in het algemeen positief gereageerd, ook al zijn de verschillen tussen de RB16 en zijn voorganger niet erg groot.

De teamgenoot van Max Verstappen, Alexander Albon, moest het vandaag nog even doen met de 'functie' verslaggever tijdens de shakedown op Silverstone. Over een week komt ook hij in actie tijdens de eerste wintertestdag die op woensdag 19 februari begint.

 

 

 

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.