Foto's: De Red Bull RB16 met wat meer detail weergegeven

Foto's: De Red Bull RB16 met wat meer detail weergegeven
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull Racing gaf woensdagochtend de eerste foto vrij van de nieuwe F1-bolide. De RB16 lijkt in veel opzichten op zijn voorganger de RB15, maar het verschil zit 'm vooral in de details.

Zo is de neus van de Red Bull RB16 scherper geworden en is ook de engine cover een stuk slanker geworden, wat overigens ook het geval is bij de Ferrari SF1000. Met de RB16, die vanmiddag op Silverstone een shakedown krijgt, gaat de Oostenrijkse formatie een poging doen om Mercedes en Ferrari opzij te zetten en de eerste wereldtitel sinds 2013 binnen te slepen.

[Alle foto's zijn © Getty Images/Red Bull Contentpool]

 

 

 

 

[Alle foto's zijn © Getty Images/Red Bull Contentpool]

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.