Formule 1 GP-seizoen 2020 met starttijden bevestigd

Een paar dagen geleden werden de starttijden voor de Formule 1-races van het GP-seizoen 2020 bevestigd. Op de officiële website van de sport zijn de lokale starttijden van de races te vinden

Formule 1 GP-seizoen 2020 met starttijden bevestigd
© Pirelli

Op de website van MotorsportZ staan de starttijden van alles sessies in Nederlandse tijd klaar. En deze zijn direct in je mobiele telefoon te laden, of in tablet of favoriete online agenda staan. De starttijden voor de Japanse Grand Prix moeten nog wel bevestigd worden, maar dat zal niet veel om handen hebben.

Mochten de tijden voor een of meer GP-weekenden nog gewijzigd worden, dan worden deze ook in je mobiele apparaat automatisch aangepast. Letop! Bij sommige mobiele apparaten moeten eventuele updates met de hand worden geactiveerd.

Bekijk de online F1-kalender en/of download de agenda's in je mobiele telefoon of tablet.

FORMULE 1 AGENDA 2020

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.