Flavio Briatore zegt dat Ferrari al 'een Lewis Hamilton' heeft

De geruchten blijven hardnekkig: 'Lewis Hamilton zou in 2021 wel eens voor Ferrari kunnen rijden'. Maar volgens voormalig Formule 1-teambaas Flavio Briatore kan Ferrari beter even wachten. Ze hebben namelijk 'een Lewis Hamilton' in huis.

Flavio Briatore zegt dat Ferrari al 'een Lewis Hamilton' heeft
© Ferrari F1

Lewis Hamilton vanaf 2021 bij Ferrari? De geruchten zijn - naar zeggen van Ferrari - gestart bij Toto Wolff en Lewis Hamilton zelf en ze blijven hardnekkig, dit ondanks dat Toto Wolff er voor 75% van overtuigd is dat Lewis Hamilton ook na 2020 bij het merk met de ster zal rijden.

Volgens Flavio Briatore kan Ferrari beter even rustig afwachten, want volgens hem heeft Ferrari al 'een Lewis Hamilton' onder de paraplu. "Ik hoorde dat er een kans is dat Hamilton in 2021 in een Ferrari rijdt. We hebben het hier ongetwijfeld over een geweldige coureur. Maar als ik Ferrari was zou ik nog even afwachten, want ik denk dat ze al bijna een Hamilton hebben, en dat is Charles Leclerc", zo laat Briatore optekenen door persbureau Akronos.

"Daarnaast zie ik ook een groot risico in het hebben van twee coureurs van hetzelfde kaliber, kijk maar wat er dit seizoen is gebeurd tussen Vettel en Leclerc. Als Charles [Leclerc] zo blijft groeien, zoals hij in 2019 deed, dan zou ik voor de Monegask gaan", aldus de Flamboyante Italiaan, die bijna de leeftijd van 70 jaar heeft bereikt.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.