Fittipaldi: "Ferrari wil nog steeds dat Vettel races wint"

Fittipaldi: "Ferrari wil nog steeds dat Vettel races wint"
© Ferrari F1

Emerson Fittipaldi is van mening dat Ferrari nog steeds wil dat Sebastian Vettel races wint. Dit ondanks dat Ferrari in Sochi het 'bevel' gaf aan de viervoudig wereldkampioen om een stapje opzij te doen voor Charles Leclerc.

Tegenover Auto Bild verklaart de tweevoudig wereldkampioen, Emerson Fittipaldi: "Ferrari wil dat beiden races winnen. En natuurlijk steunen ze hem [Sebastian Vettel], ze zijn gek op hem."

De situatie rondom de strijd - binnen Ferrari - wordt door de Italiaanse media "groter gemaakt", aldus de 72-jarige Braziliaan, die ook wel geniet van de strijd tussen Vettel en Leclerc. "Ze [Ferrari] geniet van de strijd tussen hun coureurs", aldus Fittipaldi met een glimlach.

De strijd tussen veteraan Sebastian Vettel en nieuwkomer Charles Lecerc lijkt Ferrari de komende tijd parten te gaan spelen. Tijdens de Grand Prix van Rusland heeft de vete tussen beiden de Scuderia mogelijk al een overwinning gekost.

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.