VT1uitslag
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Ferrari reageert op 'grote updates' in de media: "Is een beetje overdreven"

Ferrari reageert op 'grote updates' in de media: "Is een beetje overdreven"
© Ferrari F1

Ferrari ontkent de 'grote updates' die vooral in de Italiaanse media werden beschreven. In vergelijking met de SF1000 die in Melbourne aan de start had moeten staan, zou er in Oostenrijk een haast andere auto staan.

Volgens Italiaanse media zou Ferrari naar Spielberg komen met een SF1000 met een smallere neus, een 'stijvere' versnellingsbak, een nieuwe achterwielophanging en motor met 30 pk meer. Volgens een woordvoerder van Ferrari is het gegeven beeld van de forse update ietwat overdreven.

"We hebben alleen hele kleine veranderingen aangebracht", aldus de woordvoerder tegenover Auto Motor und Sport. "Het was voor ons belangrijk om de SF1000 beter te begrijpen. We hebben een goede stap voorwaarts gemaakt."

Volgens AMuS komt Ferrari met een motor-upgrade tijdens het GP-weekend in Hongarije. De Duitse website laat niet weten of er dan inderdaad 30 extra Italiaanse hengsten uit de Ferrari-motor zullen komen.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.