Ferrari maakt plaats en tijdstip presentatie F1-bolide 2020 bekend

Ferrari maakt plaats en tijdstip presentatie F1-bolide 2020 bekend
© Ferrari F1

Ferrari heeft dinsdag bekendgemaakt waar de opvolger van de Ferrari SF90 ten overstaan van de pers gepresenteerd wordt. De datum, dinsdag 11 februari, was al bekend, maar het exacte tijdstip en de plaats ontbraken nog.

De Italiaanse renstal uit Maranello heeft het historische Romolo Valli-theater in Reggio Emilia gekozen als plaats waar de nieuwe F1-bolide aan de pers wordt gepresenteerd. Het Romolo Valli-theater ligt ongeveer 30 kilometer van de fabriek in Maranello. De reden die Ferrari noemt in de persverklaring is dat 223 jaar geleden in Reggio Emilia de Italiaanse vlag - Tricolore - is geboren. De presentatie wordt live uitgezonden op de Facebook-pagina van de Italiaanse renstal. Het tijdstip waarop de presentatie begint, is 's avonds 18:30 uur.

Er gaan al enkele geruchten rond over de tegenvallende prestaties van de nieuwe Ferrari-bolide, maar die kunnen waarschijnlijk na de officiële wintertests op het Circuit de Barcelona-Catalunya - die op woensdag 19 februari beginnen - de prullenbak in.

AGENDA ONTHULLING F1-AUTO'S 2020

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.