Esteban Ocon vergeeft Jack Plooij botte opmerking

Esteban Ocon heeft de excuses van Jack Plooij geaccepteerd, nadat de Nederlandse pitreporter van Ziggo Sport hem een onaardig bijnaam gaf. Plooij die normaal gesproken door zijn eigen manier van interviewen erg goed bij de coureurs, ging met zijn opmerking net even te ver.

Esteban Ocon vergeeft Jack Plooij botte opmerking
© Renault F1

Jack Plooij maakte heel wat los toen hij met McLaren-coureur Lando Norris in gesprek was. Tijdens het korte interview komt Esteban Ocon ter sprake. Jack Plooij noemde de Renault-coureur een French f**k en dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat.

Jack Plooij reageerde in een twee met een excuus aan Esteban Ocon. De Ziggo Sport-reporter had het allemaal niet zo bedoeld. Ocon liet de Nederlandse pitreporter 24 uur lang wachten. Dinsdagavond kwam de reactie. Ocon accepteert de excuses van Plooij, zo schreef hij op Twitter. "Apologies accepted mate!", aldus de Fransman die morgen voor de microfoon bij Jack Plooij staat.

Het artikel gaat verder onder de advertentie

Het geplande interview met de Franse Renault-coureur gaat dus gewoon door. Maar het had ook makkelijk anders kunnen aflopen. Ocon nam het gelukkig sportief op en wordt voorafgaand aan het GP-weekend in Italië door Jack Plooij geïnterviewd.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Esteban OconF1 GP BelgiëF1 GP België 2020F1 GP ItaliëF1 GP Italië 2020F1 nieuws 2020Formule 1 2020Jack PlooijZiggo Sport
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.