Droog, half bewolkt en 25 graden op Suzuka Circuit

Nadat de derde vrije training door de komst van supertyfoon Hagibis werd geschrapt en de kwalificatie werd verplaatst, zal het zondag 13 oktober de hele dag droog blijven op Suzuka.

Droog, half bewolkt en 25 graden op Suzuka Circuit
© Pirelli

Hagibis heeft voor overlast gezorgd, maar de voorspelde zeer ongewone omstandigheden zijn in de regio waar Suzuka zich bevindt uitgebleven. Voor zondag 13 oktober is intussen prima weer voorspeld.

Het blijft de hele dag droog en de temperatuur bereikt een maximale waarde van 25 graden Celsius. Af en toe zal de zon zich zelfs laten zien. Van Hagibis is weinig meer te merken.

De kwalificatie begint zondag 13 oktober 03:00 uur Nederlandse tijd (10:00 uur lokale tijd in Japan) en de race staat in de planning voor 07:10 uur Nederlandse tijd (14:10 uur lokale tijd in Japan).Formule 1 podcast

GP van Japan - Het weekend van Verstappen in Hondaland: was het een drama, een ramp, een afgang of een verschrikking? Plus, Verstappen en Red Bull: is er nog wel een toekomst samen? Detail: Max Verstappen na zomerstop 31 punten, Alexander Albon 48 punten.
Klik en beluister