Droog, half bewolkt en 25 graden op Suzuka Circuit

Droog, half bewolkt en 25 graden op Suzuka Circuit
© Pirelli

Nadat de derde vrije training door de komst van supertyfoon Hagibis werd geschrapt en de kwalificatie werd verplaatst, zal het zondag 13 oktober de hele dag droog blijven op Suzuka.

Hagibis heeft voor overlast gezorgd, maar de voorspelde zeer ongewone omstandigheden zijn in de regio waar Suzuka zich bevindt uitgebleven. Voor zondag 13 oktober is intussen prima weer voorspeld.

Het blijft de hele dag droog en de temperatuur bereikt een maximale waarde van 25 graden Celsius. Af en toe zal de zon zich zelfs laten zien. Van Hagibis is weinig meer te merken.

De kwalificatie begint zondag 13 oktober 03:00 uur Nederlandse tijd (10:00 uur lokale tijd in Japan) en de race staat in de planning voor 07:10 uur Nederlandse tijd (14:10 uur lokale tijd in Japan).

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.