Luca di Montezemolo begrijpt feeststemming bij Ferrari niet

Voormalig beleidsbepaler bij Ferrari, Luca de Montezemolo, heeft zijn verwondering uitgesproken over het 'gevierde feestje' bij Scuderia Ferrari na de overwinning van Sebastian Vettel in Brazilië.

Luca di Montezemolo begrijpt feeststemming bij Ferrari niet
Foto: Luca di Montezemolo (Ferrari) - Bron: Scuderia Ferrari Media

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene sprak zelfs over 'We hebben het ware Ferrari laten zien'. Di Montezemolo heeft zijn bedenken over de trompetgeschal van de Scuderia.

Volgens Luca di Montezemolo, die overigens erg blij was met de overwinning van Sebastian Vettel, denkt dat er qua performance toch wel degelijk een coureur was die veel sneller was dan de winnaar [Sebastian Vettel] van de Braziliaanse Grand Prix, dat was namelijk Lewis Hamilton.

"Ik ben natuurlijk erg blij dat Ferrari weer eens heeft gewonnen, maar ik denk dat wanneer Hamilton vanaf poleposition was gestart hij vrij eenvoudig de race in Brazilië had gewonnen", aldus Luca di Montezemolo tegenover het Italiaanse Radio Capital.

"Ferrari heeft een redelijk seizoen achter de rug, maar het was helaas niet goed genoeg om de titel te pakken", aldus Di Montezemolo. "Het is allemaal makkelijk praten, maar veel lastiger om ook daadwerkelijk te winnen."Formule 1 podcast

GP Verenigde Staten - Lewis Hamilton moest nog even wachten maar afgelopen weekend was het dan zover. In week 44, tevens het startnummer van Lewis Hamilton, pakte hij zijn zesde wereldtitel.
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Brazilië
vrijdag 15 november 2019
15:00 - 16:30Eerste vrije training
19:00 - 20:30Tweede vrije training
zaterdag 16 november 2019
16:00 - 17:00Derde vrije training
19:00 - 20:00Kwalificatie
zondag 17 november 2019
18:10 - 20:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.