Luca di Montezemolo begrijpt feeststemming bij Ferrari niet

Luca di Montezemolo begrijpt feeststemming bij Ferrari niet
© Ferrari F1

Voormalig beleidsbepaler bij Ferrari, Luca de Montezemolo, heeft zijn verwondering uitgesproken over het 'gevierde feestje' bij Scuderia Ferrari na de overwinning van Sebastian Vettel in Brazilië.

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene sprak zelfs over 'We hebben het ware Ferrari laten zien'. Di Montezemolo heeft zijn bedenken over de trompetgeschal van de Scuderia.

Volgens Luca di Montezemolo, die overigens erg blij was met de overwinning van Sebastian Vettel, denkt dat er qua performance toch wel degelijk een coureur was die veel sneller was dan de winnaar [Sebastian Vettel] van de Braziliaanse Grand Prix, dat was namelijk Lewis Hamilton.

"Ik ben natuurlijk erg blij dat Ferrari weer eens heeft gewonnen, maar ik denk dat wanneer Hamilton vanaf poleposition was gestart hij vrij eenvoudig de race in Brazilië had gewonnen", aldus Luca di Montezemolo tegenover het Italiaanse Radio Capital.

"Ferrari heeft een redelijk seizoen achter de rug, maar het was helaas niet goed genoeg om de titel te pakken", aldus Di Montezemolo. "Het is allemaal makkelijk praten, maar veel lastiger om ook daadwerkelijk te winnen."

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Wilt u hier adverteren? Laat u informeren over de mogelijkheden. U krijgt vandaag nog antwoord.
Vraag informatie aan
Volgende F1 Grand Prix
Oostenrijk
vrijdag 03 juli 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 04 juli 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 05 juli 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Oostenrijk
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.