De Tijdmachine: Formule 1-verhalen voor in een Formule 1-loze periode

De Tijdmachine: Formule 1-verhalen voor in een Formule 1-loze periode

Het zal niemand zijn ontgaan: de Formule 1-wereld, en met haar de complete wereld, ligt plat vanwege het COVID-19-virus. Zodoende is er vrij weinig te melden over de actuele stand van zaken in de koningsklasse van de autosport. MotorsportZ blikt daarom elke dag terug op een gebeurtenis uit het rijke verleden van de Formule 1.

Van Schumacher tot Senna, van Villeneuve tot Verstappen – allen zullen ze de revue passeren in deze onzekere tijden, waarin één ding vaststaat: geracet wordt er, zeker tot in de zomermaanden, niet. Als geluk bij een ongeluk bestaat de Formule 1 in 2020 precies zeventig jaar en dus zijn er voldoende historische verhalen om uit te putten.

Vanaf vandaag plaatst MotorsportZ elke dag een nieuwe editie van De Tijdmachine: Formule 1-verhalen voor een Formule 1-loze periode. Houd de site en de socials in de gaten om niets van de achtergrondverhalen te missen!

Door: René Oudman0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.