De FIA wijst plaatsvervanger van Charlie Whiting aan

Helaas werden we vannacht opgeschrikt door het verschrikkelijke nieuws dat Formule 1-racedirecteur Charlie Whiting plotseling in zijn slaap aan de gevolgen van een longembolie was overleden.

De FIA wijst plaatsvervanger van Charlie Whiting aan
©FIA

De racewereld werd donderdagnacht opgeschrikt en compleet verrast door het nieuws dat Charlie Whiting plotseling en totaal onverwacht was overleden. Door het wegvallen van Whiting was er plotseling geen racedirecteur meer en moest er in allerijl een plaatsvervanger aangewezen worden.

Intussen heeft de FIA Michael Masi aangewezen als directe vervanger van de plotseling overleden Charlie Whiting. De Australiër neemt dit GP-seizoen alle taken van de Brit over. Masi was aanvankelijk wedstrijdleider tijdens de Grand Prix van Australië, maar heeft nu in zijn nieuwe functie de leiding over alle officials en het management van de Australische Grand Prix.Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET