De Formule 1 gaat 'alles' doen om Force India te redden

De toekomst van Force India F1 zag er al niet al te best uit, maar nadat het team vrijdagavond onder curatele is gesteld is de zekerheid voor de toekomst nog onzekerder geworden.

De Formule 1 gaat 'alles' doen om Force India te redden
©Racing Point

Maar de redding is nabij, zo lijkt het, want Ross Brawn heeft gezegd dat de Formule 1 'alle mogelijk middelen' in stelling gaat brengen om het noodlijdende Formule 1-team te redden van een ondergang. Na de F1 Grand Prix van Hongarije sprak de Britse Formule 1-baas de teams tijdens de briefing toe.

"Jullie hebben allemaal vakantie verdiend, en helemaal de mannen en vrouwen van Force India. Zij maken momenteel moeilijke tijden mee. De Formule 1 zal al het mogelijke doen om er voor te zorgen dat jullie team deze hindernis overleeft, en ik hoop dan ook echt dat er de komende dagen en weken een oplossing voorhanden is."

Ross Brawn was overigens vol lof over hoe Force India in de afgelopen seizoen enorm competitief is geweest en dat met een van de kleinste budgetten uit het veld.

"Laten zien wat je kan met minimale middelen is vele malen belangrijker dan de dikte van je beurs", aldus Ross Brawn.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.