Foto's: Eerste glimps van de 2020-bolide door Renault F1 vrijgegeven

Foto's: Eerste glimps van de 2020-bolide door Renault F1 vrijgegeven
© Renault F1

Renault F1 heeft tijdens de teampresentatie en onthulling van de Renault R.S.20 enkele digitale afbeeldingen vrijgegeven van hun nieuwe F1-bolide. Het gaat voorlopig nog om digitale afbeeldingen, maar ze geven toch een redelijk goed beeld van de vernieuwingen die zijn doorgevoerd.

In Parijs zou vanmiddag het nieuwe strijdwapen van Renault F1 onthuld worden. Maar het werden slechts enkele digitale afbeeldingen van de F1-bolide waarmee Daniel Ricciardo en Esteban Ocon het de concurrentie lastig moeten maken. Renault heeft de nieuwe F1-bolide nog niet zover dat hij toonbaar is voor een onthulling. Volgende week wordt de nieuwe Renault aan de pers getoond. Van een goed begin kun je dus niet spreken bij Renault, ook al mogen we dat niet zo zeggen, maar toch.

 

 

 

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.