VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALIuitslag
RACE 5 jul - 15:10

Daniel Ricciardo valt uit met remproblemen

Daniel Ricciardo valt uit met remproblemen
Foto: Daniel Ricciardo (Red Bull) Bahrein 2017 - Bron: Red Bull Racing

Niet alleen Max Verstappen kent remproblemen na zijn ervaring in Bahrein. Ook zijn teamgenoot Daniel Ricciardo kreeg met remproblemen te maken, hij viel tijdens de begin fase van de GP van Rusland uit in ronde nummer 7 met problemen aan zijn remmen. Hierdoor is het de tweede keer dat de Australiër uitviel in een race in het 2017-seizoen.

Wat exact het probleem was met de remmen is nog niet bekend. Voorlopig rijdt de teamgenoot van Ricciardo, Max Verstappen, nog heel knap rond op de vijfde plek. Maar er zijn nog 42 van de 53 ronden te gaan.

Later meer...

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.