Daniel Ricciardo na zijn testdag: "En nu is het vakantie!"

Ook al kwam Daniel Ricciardo van ver toen hij zondag als vierde over de eindstreep kwam voor de F1 Grand Prix van Hongarije, toch had er volgens hem meer ingezeten. "We kwam hier om te winnen", aldus de Australiër.

Daniel Ricciardo na zijn testdag: "En nu is het vakantie!"
©Getty Images / Red Bull Racing

Ricciardo was er klaar mee en toe aan vakantie, maar helaas voor de goedlachse Australiër moest er nog getest worden na de F1-race in Hongarije. Naar verluidt heeft Ricciardo nog geprobeerd om onder zijn verplichtingen uit te komen, maar dat lukte niet.

"We hebben redelijk goed kunnen werken vandaag", aldus Ricciardo over de eerste testdag op dinsdag. "We deden veel longruns, hebben veel data vergaard, en we hebben wat set-ups uitgeprobeerd, dus een redelijke goede dag voor het team."

"Ik weet dat we enkele Pirelli tests hebben gedaan met de banden voor 2019 en dat voelde behoorlijk anders aan, dus we zullen zien wat dat gaat worden. Het was en redelijk drukke dag en hebben flink wat ronden [125] gereden."

"Ik voel me dan ook niet schuldig om te zeggen dat ik er even klaar mee ben - nu is het vakantie tijd!", aldus een dolgelukkig Daniel Ricciardo.

Woensdag neemt Jake Dennis de testtaken voor Red Bull Racing op zich. Jake Dennis is race simulator ontwikkelingscoureur van Aston Martin Red Bull.

Bekijk de uitslag van testdag 1 op de Hungaroring
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.