Claire Williams over Drive to Survive: "Je ziet de werkelijkheid"

Claire Williams over Drive to Survive: "Je ziet de werkelijkheid"
© Williams F1

Over enkele dagen gaat het tweede seizoen van de Netflix-serie 'Drive to Survive' in première. We krijgen als kijker meer te zien dan wat we normaal tijdens een GP-weekend te zien krijgen dat bleek al bij de eerste serie in 2019.

Een van de episodes van 'Drive to Survive' wordt gewijd aan het noodlijdende Williams F1-team en hun worstelingen aan het begin van het seizoen en tijdens de wintertests in 2019, waar het team niet verder kan dan slechts 88 ronden in acht dagen.

"Ik heb het deel over ons team gezien. Ik zal de pret niet bederven, maar het gaat over onze tijd rondom de wintertest in 2019", aldus Claire Williams. "We worden hierdoor in de gelegenheid gesteld om een versie van de gebeurtenissen toendertijd te laten zien, iets wat je anders nooit gezien had. Je ziet de werkelijkheid, waarbij bloed, zweet en tranen vloeiden en de pijn die daarmee gepaard gaat."

De tweede editie van 'Drive to Survive' gaat vrijdag 28 februari in première. En we kunnen ons verkneukelen op mooie beelden en reacties. Daarbij zal ook zeker de toestand rondom het Mercedes team, tijdens de Duitse Grand Prix in beeld komen. 'Drive to Survive' is te zien via Netflix en een abonnement is noodzakelijk.

Door: Ries Boogert

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.