VT31 okt - 10:00
QUALI31 okt - 14:00
RACE 1 nov - 13:10

Christian Horner strijdlustig: "Ons doel is om Mercedes te verslaan"

Christian Horner strijdlustig: "Ons doel is om Mercedes te verslaan"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull-coureurs Max Verstappen en Alexander Albon kwalificeerde zich als derde en vijfde. Christian Horner is daarover tevreden, maar geeft aan op de Nürburgring voor de zege te willen gaan.

De Red Bull-teambaas heeft de smaak te pakken en geeft aan dat hij Mercedes wil verslaan. "We hebben goede uitgangsposities en een goede kans om de race te winnen", liet Horner weten. "We verloren beide vrijdagsessies vanwege slecht weer, dus het was voor ons belangrijk om het maximale uit de derde training te halen."

"Ondanks de moeilijke omstandigheden hebben Max en Alex het geweldig gedaan [in de kwalificatie]", vervolgt Horner. "Wat me het meest bezighoudt is dat we het gat met Mercedes hebben gedicht."

Alexander Albon doet het goed

"Ik ben erg tevreden over de prestaties van Alex - hij begint het gedrag van de auto beter te begrijpen en boekt gestage vooruitgang. Pas aan het einde van de kwalificatie weerhield Leclerc ons ervan de hele tweede startrij te veroveren. Nu is ons doel om met Mercedes te strijden om de overwinning."

De Formule 1-race voor de Eifel Grand Prix begint vandaag om 14:10 uur en dus NIET om 15:10 uur.

Vacature - MotorsportZ is op zoek naar F1-schrijftijgers (m/v) die autosport in hun aderen hebben vloeien en alles willen weten. Wat we onder andere nodig hebben zijn mensen van tenminste 16 jaar oud die in goed Nederlands een mooi en boeiend stukje kunnen schrijven. Geïnteresseerd of ken jij zo iemand? Check hier de vacature.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om mee te praten heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Peiling
Lewis Hamilton heeft voor 2021 nog geen nieuw contract. Wat gaat hij doen?
Volgende F1 Grand Prix
Portugal
vrijdag 23 oktober 2020
11:00 - 12:30Eerste vrije training
15:00 - 16:30Tweede vrije training
zaterdag 24 oktober 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 25 oktober 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Portugal
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.