Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen

Max Verstappen is wederom het gesprek van de dag. De zeer talentvolle Nederlandse Formule 1-coureur maakte vorig weekend in Monaco een zeer minne zaterdag mee. Niettemin wist Max Verstappen nog twee WK-punten binnen te halen voor Red Bull Racing, ondanks dat hij vanaf de laatste plek op de startgrid zijn race in de straten van Monaco moest beginnen.

Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen
©F1 on Twitter

"Het lijkt er op dat hij [Max Verstappen] een beetje te hard probeert", laat Christian Horner na de crash in Monaco optekenen door Sky Sports.

Max Verstappen heeft na het incident, tijdens de derde training, al zeer regelmatig te horen gekregen [kunnen lezen] dat hij zijn benadering van een GP-weekend zou moeten veranderen.

"Hij heeft een zeer goede leraar in de auto naast hem [Daniel Ricciardo]," vervolgt Horner. "Max heeft een overvloed aan talent, maar hij lijkt eerst harde lessen te moeten leren. Een andere benadering zou hem echt ten goede komen", laat Horner weten.

Maar Christian Horner was dan wel bijzonder teleurgesteld over het incident tijdens de derde training, de Brit is nog steeds vol lof en geloof over de Limburgse Monegask. "Ik denk dat hij de volgende race [in Montreal, Canada] op een compleet andere manier gaat benaderen."

De afgelopen dagen is de halve wereld over Max Verstappen gevallen, via de media of social media. Christian Horner kan er slechts aan toevoegen: "Er zijn duizenden verschillende meningen, maar er is slechts één persoon die er iets mee kan en dat is Max."

"Afgelopen weekend was bijzonder pijnlijk voor hem. Hij moet hier [Monaco] uit vertrekken met de gedachten van wat er mogelijk was geweest en dat meenemen naar de toekomst", aldus Christian Horner.Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET