Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen

Max Verstappen is wederom het gesprek van de dag. De zeer talentvolle Nederlandse Formule 1-coureur maakte vorig weekend in Monaco een zeer minne zaterdag mee. Niettemin wist Max Verstappen nog twee WK-punten binnen te halen voor Red Bull Racing, ondanks dat hij vanaf de laatste plek op de startgrid zijn race in de straten van Monaco moest beginnen.

Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen
©F1 on Twitter

"Het lijkt er op dat hij [Max Verstappen] een beetje te hard probeert", laat Christian Horner na de crash in Monaco optekenen door Sky Sports.

Max Verstappen heeft na het incident, tijdens de derde training, al zeer regelmatig te horen gekregen [kunnen lezen] dat hij zijn benadering van een GP-weekend zou moeten veranderen.

"Hij heeft een zeer goede leraar in de auto naast hem [Daniel Ricciardo]," vervolgt Horner. "Max heeft een overvloed aan talent, maar hij lijkt eerst harde lessen te moeten leren. Een andere benadering zou hem echt ten goede komen", laat Horner weten.

Maar Christian Horner was dan wel bijzonder teleurgesteld over het incident tijdens de derde training, de Brit is nog steeds vol lof en geloof over de Limburgse Monegask. "Ik denk dat hij de volgende race [in Montreal, Canada] op een compleet andere manier gaat benaderen."

De afgelopen dagen is de halve wereld over Max Verstappen gevallen, via de media of social media. Christian Horner kan er slechts aan toevoegen: "Er zijn duizenden verschillende meningen, maar er is slechts één persoon die er iets mee kan en dat is Max."

"Afgelopen weekend was bijzonder pijnlijk voor hem. Hij moet hier [Monaco] uit vertrekken met de gedachten van wat er mogelijk was geweest en dat meenemen naar de toekomst", aldus Christian Horner.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
GP Australië
vrijdag 13 maart 2020
02:00 - 03:30Eerste vrije training
06:00 - 07:30Tweede vrije training
zaterdag 14 maart 2020
04:00 - 05:00Derde vrije training
07:00 - 08:00Kwalificatie
zondag 15 maart 2020
06:10 - 08:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.