VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACEuitslag

Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen

Christian Horner heeft nog steeds vertrouwen in Max Verstappen
©F1 on Twitter

Max Verstappen is wederom het gesprek van de dag. De zeer talentvolle Nederlandse Formule 1-coureur maakte vorig weekend in Monaco een zeer minne zaterdag mee. Niettemin wist Max Verstappen nog twee WK-punten binnen te halen voor Red Bull Racing, ondanks dat hij vanaf de laatste plek op de startgrid zijn race in de straten van Monaco moest beginnen.

"Het lijkt er op dat hij [Max Verstappen] een beetje te hard probeert", laat Christian Horner na de crash in Monaco optekenen door Sky Sports.

Max Verstappen heeft na het incident, tijdens de derde training, al zeer regelmatig te horen gekregen [kunnen lezen] dat hij zijn benadering van een GP-weekend zou moeten veranderen.

"Hij heeft een zeer goede leraar in de auto naast hem [Daniel Ricciardo]," vervolgt Horner. "Max heeft een overvloed aan talent, maar hij lijkt eerst harde lessen te moeten leren. Een andere benadering zou hem echt ten goede komen", laat Horner weten.

Maar Christian Horner was dan wel bijzonder teleurgesteld over het incident tijdens de derde training, de Brit is nog steeds vol lof en geloof over de Limburgse Monegask. "Ik denk dat hij de volgende race [in Montreal, Canada] op een compleet andere manier gaat benaderen."

De afgelopen dagen is de halve wereld over Max Verstappen gevallen, via de media of social media. Christian Horner kan er slechts aan toevoegen: "Er zijn duizenden verschillende meningen, maar er is slechts één persoon die er iets mee kan en dat is Max."

"Afgelopen weekend was bijzonder pijnlijk voor hem. Hij moet hier [Monaco] uit vertrekken met de gedachten van wat er mogelijk was geweest en dat meenemen naar de toekomst", aldus Christian Horner.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.