Charles Leclerc overklast zijn teamgenoot wederom

Sauber F1 heeft opnieuw een prachtige punt gescoord tijdens de Grote Prijs van Canada. Het F2 wonderkind laat zien ook een F1 wonderkind te zijn en eindigde met zijn Sauber F1 op een 10e plaats en nam een waardevol WK-punt mee voor het Sauber team.

Charles Leclerc overklast zijn teamgenoot wederom
©Sauber F1

Charles Leclerc heeft een puike race gereden. De Monegask startte op een 13e plek en had dus opnieuw zicht op de top 10.En Leclerc zou Leclerc niet zijn als hij die kans niet met beide handen zou aanpakken. Het F1 wonderkind liet opnieuw zien snelheid uit de Sauber te halen waarvan in elk geval zijn teamgenoot die snelheid niet kon vinden.

Marcus Ericsson startte al roemloos vanaf P18, een plekje hoger door de gridstraffen van Gasly. Maar de Zweed leek ook in de race het gaspedaal niet te kunnen handelen en eindigde roemloos op de vijftiende plek en ver uit de punten.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:
Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.