Binotto ontkent 'interne strijd' Ferrari-coureurs: "beiden profiteren"

Mattia Binotto ontkent dat hij de controle over de situatie tussen zijn twee coureurs, Sebastian Vettel en Charles Leclerc, kwijt is. "De chemie tussen hen is goed", aldus de Ferrari-teambaas.

Binotto ontkent 'interne strijd' Ferrari-coureurs: "beiden profiteren"
© Ferrari F1

Sommige mensen in de paddock denken dat de strijd tussen Sebastian Vettel en Charles Leclerc, over wie de 'numero uno' is bij Ferrari, om kan slaan in chaos binnen het Italiaanse Formule 1-team.

Mattia Binotto is overtuigd van het tegenovergestelde. "De sfeer tussen hun twee is goed", onthult hij tegenover Sky Italia. "Ik denk dat de situatie totaal verschilt met wat je allemaal in de kranten en op internet leest."

Binotto vervolgt: "Voor Charles is Sebastian een geweldige benchmark, omdat hij kan leren van zijn ervaring. En Charles is voor Sebastian een benchmark, omdat hij ontzettend snel is."

"Voor beiden is het een ideale situatie", denkt Binotto.

JJ Letho is van mening, zo liet de voormalig Formule 1-coureur weten, dat Binotto de controle kwijt is. Hij stelt zelfs dat Binotto niet capabel is om de situatie te beheersen.Formule 1 podcast

GP Brazilië 2019 - Nabeschouwing: Een terugblik op de spectaculaire Grand Prix van Brazilië die dit weekend verreden werd op het circuit Autodromo Jose Carlos Pace, dat beter bekend staat als Interlagos.
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Abu Dhabi (VAE)
vrijdag 29 november 2019
10:00 - 11:30Eerste vrije training
14:00 - 15:30Tweede vrije training
zaterdag 30 november 2019
11:00 - 12:00Derde vrije training
14:00 - 15:00Kwalificatie
zondag 01 december 2019
14:10 - 16:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.