Binotto 'accepteert' beslissing FIA en feliciteert Max Verstappen

Binotto 'accepteert' beslissing FIA en feliciteert Max Verstappen
© Pirelli F1 Media

Mattia Binotto kan zich totaal niet vinden beslissing van de wedstrijdleiding in Oostenrijk. Na twee uur van overleg kwamen daar de verlossende woorden 'Max Verstappen behoudt zijn zege in Oostenrijk'. Ferrari-teambaas Mattia Binotto is het er niet meer eens en laat het daar bij.

"Wat ons betreft heeft de wedstrijdleiding niet de juiste beslissing genomen, maar zij zijn de mensen die het oordeel vellen en dus moeten we ons bij de uitspraak neerleggen", aldus Binotto tegenover het Oostenrijkse Ort TV Live.

Overigens is dat een opmerkelijke uitspraak gezien het feit dat Ferrari uit alle macht probeerde de uitspraak tegen Sebastian Vettel, enkele weken geleden in Canada, tevergeefs probeerde aan te vechten.

"We zullen dan ook geen protest aantekenen en ook willen we Max Verstappen feliciteren met zijn fantastisch gereden race in Oostenrijk", aldus de Ferrari-teambaas.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.