Bernie Ecclestone wordt na drie dochters vader van een zoon

Bernie Ecclestone wordt na drie dochters vader van een zoon
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Bernie Ecclestone is vandaag vader geworden van zijn eerste zoon. De voormalig eigenaar van de Formule 1 kreeg uit eerdere relaties al drie dochters en mocht vandaag vader worden van een zoon, die de naam Ace kreeg.

De vrouw van de bebrilde Brit, Fabiana (44), onthulde tegenover de Zwitserse krant Blick dat de bevalling zonder complicaties was verlopen. "Het ging allemaal zeer voorspoedig. Binnen 25 minuten was hij geboren." Bernie Ecclestone zegt "zeer trots" te zijn.

Zoals gezegd heeft Ecclestone naast zijn pas geboren zoon Acer nog drie kinderen uit vorige relaties. De drie half zusjes van Ace zijn allemaal ruimschoots de jeugdpuistjes ontgroeid. Zo is dochter Deborah, geboren uit een eerste huwelijk met Ivy, 65 jaar en zijn zijn twee dochters uit de relatie met de Kroatische Slavica, Tamara 36 jaar en Petra 32 jaar.

Kortgeleden liet de 89-jarige Ecclestone weten dat hij de komst van zijn zoon als een van de hoogtepunten van zijn leven noemde. "Als je zo oud bent als ik vrees je de dood niet meer, dan ben je alleen maar dankbaar. Het is daarom heel mooi dat ik dit nog mee mag maken", aldus Ecclestone.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Groot-Brittannië (2)
vrijdag 07 augustus 2020
12:00 - 13:30Eerste vrije training
16:00 - 17:30Tweede vrije training
zaterdag 08 augustus 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 09 augustus 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Groot-Brittannië (2)
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.