Bernie Ecclestone noemt het de 'Mercedes-Hamilton-show'

Lewis Hamilton en Mercedes hebben nog steeds niet wereldkundig gemaakt of ze samen doorgaan. Het onderwerp of Hamilton bijtekent of stopt houdt de gemoederen in de media flink bezig. Bernie Ecclestone gelooft niet in toneelspel wat er gespeeld wordt.

Bernie Ecclestone noemt het de 'Mercedes-Hamilton-show'
© Mercedes F1

Het wordt bijzonder spannend gemaakt door Mercedes AMG F1 en Lewis Hamilton. Terwijl Valtteri Bottas een zekerheid is voor de Brits Duitse Formule 1-renstal is nog altijd niet helder wat zevenvoudig wereldkampioen Sir Lewis Hamilton gaat doen. Het onderwerp zorgt erg veel publiciteit en een stroom van geruchten. Maar daar trapt Bernie Ecclestone niet in.

Tegenover Roger Benoit van het Zwitserse Blick verklaart de hoogbejaarde vader van de Formule 1 dat het volgens hem allemaal een toneelstuk is. "Het is allemaal show, zodat Lewis in het bijzonder in de headlines blijft verschijnen, ook in deze komkommertijd", aldus de 90-jarige Bernie Ecclestone, die denkt dat er allang een handtekening is gezet door Hamilton.

Toto Wolff deed er nog een schepje bovenop, door te zeggen dat er mogelijk wat spannends te gebeuren staat. "Misschien heeft Lewis nog een verrassing in petto!", aldus de Mercedes-teambaas.

Een ding is glashelder: Lewis Hamilton drijft zijn werkgever tot het uiterste door te eisen dat Mercedes hem blijft steunen in zijn strijd tegen ongelijkheid en racisme. Dat is de enige reden dat de Mercedes-bolides sinds 2020 in het kleurloze - want zwart is geen kleur - zwart getooid zijn.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Bernie EcclestoneF1 nieuws 2021Formule 1 2021Lewis HamiltonMercedes F1Silly SeasonToto Wolff
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:30 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:00
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
17:00 - 19:00
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.