Assen blijft op F1 hopen, "We zullen direct ondertekenen"

Assen blijft op F1 hopen, "We zullen direct ondertekenen"
©Barry Mikkers (MotorsportZ)

Het is al weer een paar dagen stil rondom de Formule 1 GP van Nederland. Gaat hij in 2020 in Zandvoort of in Assen plaatsvinden, of helemaal niet. Lee van Dam van de Dutch Grand Prix Foundation blijft hoop houden op de komst van de Formule 1 naar Assen. "Zolang niets is afgerond, hebben we nog steeds de kans", aldus Van Dam.

De Formule 1 GP van Nederland, het blijft de gemoederen in Nederland maar bezighouden. Er lijkt ook geen einde te komen aan het verhaal, iets wat inmiddels een sleur lijkt te worden. Maar volgens Lee van Dam moet er binnenkort toch iets meer bekend worden. De gesprekken tussen de Formule 1 en Circuit Zandvoort zijn sinds maandag niet meer exclusief.

"Als er een deal gesloten was, zou er een bericht zijn geweest", meent Van Dam. "Mijn gevoel zegt me dat het contract met Zandvoort nog niet is afgerond, zolang er niets is afgerond, maakt Assen nog steeds kans."

Eén ding staat als een paal boven water, Assen is er helemaal klaar voor "Assen kan meteen reageren. Als we een contract krijgen aangeboden, zullen we het onmiddellijk ondertekenen", aldus Van Dam tegenover Motorsport-Total. "Als Zandvoort het niet wordt, dan hopen wij het te worden."

Vorige week liet de commerciële man van de Formule 1, Sean Bratches, nog weten niets kwijt te willen over de stand van zaken rondom een mogelijke Formule 1 GP van Nederland in 2020. "Over die kwestie wil ik niets kwijt", aldus Bratches.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.