ANIMATIE: Het Formule 1-stratencircuit van Amsterdam

Sinds enkele weken wordt er druk gespeculeerd over een mogelijke Grand Prix van Nederlander en dan niet op Circuit Zandvoort of het TT-Circuit in Assen, maar in de straten van Rotterdam of Amsterdam. Ook al ontkennen alle Nederlandse betrokkenen in alle toonaarden dat er mogelijk een race wordt gepland, toch is er al een animatie gemaakt.

ANIMATIE: Het Formule 1-stratencircuit van Amsterdam
Afbeelding: Screenshot Youtube

In deze video wordt een animatie vertoond die een mogelijke lay-out van de Grand Prix van Amsterdam. Inclusief enkele bochten en de bijbehorende namen zoals Johan Cruijff-bocht, Van Gogh-bocht, de Rembrandt-bocht en de Heineken-Hairpin. De animatie toont ook dat een deel van het stratencircuit dwars door het Olympisch stadium gaat.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.