VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

Alfonso Celis gaat dinsdag voor Pirelli testen in Mexico

Alfonso Celis gaat dinsdag voor Pirelli testen in Mexico
Foto: Alfonso Celis jr. (Force India) - Bron: Force India Media

Force India-testcoureur Alfonso Celis zal dinsdag achter het stuur van de Force India VJM10 plaatsnemen. De Mexicaan zal deelnemen aan een Pirelli bandentest op Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-Stad. Celis zal een compleet testprogramma voor Pirelli afwerken.

Alfonso Celis, die ook al deelnam aan de eerste vrije training op vrijdag, blijft het bijzonder vinden om een Formule 1-wagen te besturen in zijn thuisland.

"Een Formule 1-wagen besturen in Mexico blijft iets bijzonders", aldus Celis. "Ik ben dan ook erg verheugd dat het team mij heeft gevraagd om aan deze test deel te nemen."

"De test zal volledig ten bate zijn van de nieuwe banden van Pirelli en ik zal mijn uiterste best doen om de engineers van nuttige feedback te voorzien."

"De tijd die ik ook nu weer in de wagen mag rijden is voor mij opnieuw een kans om me verder te ontwikkelen in de Formule 1", aldus Alfonso Celis.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.