Alfa Romeo Racing slaat New Balance als partner aan de haak

Alfa Romeo Racing heeft bekendgemaakt dat ze in 2019 een nieuwe partner aan de haak hebben geslagen. Het betreft sportschoenenmerk New Balance uit de Verenigde Staten. Het Amerikaanse bedrijf uit Boston heeft zich de afgelopen jaren als een marktleider in de atletiekschoenen gevestigd.

Alfa Romeo Racing slaat New Balance als partner aan de haak
©Alfa Romeo Sauber F1

Door de samenwerking tussen New Balance en Alfa Romeo zullen alle teamleden in 2019, net zoals de coureurs van het Italiaanse team, schoenen dragen van New Balance.

"De bekendmaking van de samenwerking met New Balance, als officiële partner van Alfa Romeo Racing, luidt opnieuw een positieve ontwikkeling van ons team", aldus teambaas Frédéric Vasseur. "De vooruitgang die we het afgelopen jaar hebben geboekt, komt niet alleen tot uiting in onze resultaten, maar ook in de uitbreiding van onze commerciële projecten."

"New Balance past perfect bij ons team, waarbij onze gedeelde passie voor design, technologie en sport bij elkaar komen om fantastische kansen te creëren voor beide bedrijven. We kijken er naar uit om met hen samen te werken."

Aanstaande maandag 18 februari zal Alfa Romeo Racing als laatste team hun nieuwe livery aan de wereldpers tonen. Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi gaan in 2019 de eer voor de Italiaans/Zwitserse combinatie verdedigen.Formule 1 podcast

Grand Prix Italië - Wat een race wat een race. Max moest achteraan starten en verremde zich voor de chicane. We hebben een mooi gevecht gezien tussen Leclerc en Hamilton die ronde lang met elkaar in gevecht waren.
Klik, beluister en GENIET