Albon hoopt dat de Toro Rosso-updates snel worden doorgevoerd

Alexander Albon is van mening dat het uitblijven van updates er debet aan is dat Toro Rosso het de laatste tijd niet makkelijk heeft in het middenveld. Het middenveld zit dichter bij elkaar dan ooit en de Thais-Britse rookie hoopt dan ook dat de updates snel beschikbaar komen.

Albon hoopt dat de Toro Rosso-updates snel worden doorgevoerd
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Het middenveld waar Toro Rosso zich momenteel bevindt zit ontzettend dicht bij elkaar. De verschillen tijdens de kwalificaties zijn minimaal, zo niet nihil, te noemen. Maar toch kan een verschil van een tiende van een seconde soms twee startposities betekenen.

In een gesprek met Inside Racing maakte de Thais-Britse coureur het volgende wereldkundig. "Het waren een paar moeilijke races voor ons op rij, het was een mix van balansproblemen en dat andere teams wel stappen hebben gemaakt."

Het begin van het seizoen verliep beter dan de races richting de zomerstop, zoals bijvoorbeeld Frankrijk en Groot-Brittannië. "We weten waar onze problemen zitten en waar we aan moeten werken. Het is niet dat we in prestatie zijn gezakt, maar de anderen hebben meer stappen gezet dan wij", aldus Albon.

"Er komen upgrades aan en dat is exact wat we nodig hebben. Het middenveld zit extreem dicht bij elkaar, dus een upgrade, al levert die maar een tiende op, kan twee of drie posities verschil maken. Ze kunnen niet snel genoeg komen."

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
GP Australië
vrijdag 13 maart 2020
02:00 - 03:30Eerste vrije training
06:00 - 07:30Tweede vrije training
zaterdag 14 maart 2020
04:00 - 05:00Derde vrije training
07:00 - 08:00Kwalificatie
zondag 15 maart 2020
06:10 - 08:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.