F1-kalender 2019 downloaden

Geen enkele Formule 1 race, kwalificatie of vrije training meer missen? Download dan hier gratis de complete F1-kalender voor je mobiel, tablet of favoriete online-agenda.

De Formule 1 kalender 2019 met Nederlandse tijden

Download hier je gratis Formule 1-kalender. Mochten er wijzigingen komen in de kalenders dan worden deze automatisch aangepast in de kalender die je hebt geïmporteerd. Let wel even op je eigen instellingen. Je kan namelijk per agenda zelf instellen of de eventuele updates automatisch worden geïmporteerd of dat je dat handmatig doet. Meestal is het standaard automatisch.


Kalender uitprinten?

Wil je de F1-kalender 2019 in PDF downloaden en uitprinten? Lekker makkelijk om op te hangen op je werk of in de keuken en/of het toilet.

Download de F1-Kalender 2019 in PDF.


Vrije trainingen, kwalificaties en races apart

We hebben de F1-kalender in drie delen gesplitst; de vrije trainigen, de kwalificaties en de races. Zodoende kan iedereen zelf bepalen wat hij/zij wil gebruiken. Het gebruik van de agenda's is natuurlijk geheel kosteloos.

Download hier beneden de agenda('s) je wilt gebruiken.

Vrije trainingen

iCal (Apple apparaten)
Outlook, Samsung en overige mobiele apparaten
Google Agenda
Hotmail Agenda

Kwalificaties

iCal (Apple apparaten)
Outlook, Samsung en overige mobiele apparaten
Google Agenda
Hotmail Agenda

Races

iCal (Apple apparaten)
Outlook, Samsung en overige mobiele apparaten
Google Agenda
Hotmail Agenda

MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.