HongarijeGP Hongarije
VT 130 jul 11:30
VT 230 jul 15:00
VT 331 jul 12:00
QUALI31 jul 15:00
RACE 1 aug 15:00

Verstappen's teamgenoot 'Pastor': "Ik verwacht hem vooraan"

Max Verstappen debuteert woensdag 15 april in de Supercars Eseries. De Nederlander heeft een wildcard gekregen voor de tweede ronde in de BP Supercars All Stars Eseries. De teamgenoot van de Nederlander, Shane van Gisbergen, verwacht dat Verstappen vooraan te zien zal zijn.

Verstappen's teamgenoot 'Pastor': "Ik verwacht hem vooraan"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Shane van Gisbergen wordt door Max Verstappen 'Pastor' genoemd. De verwijzing naar brokkenpiloot Pastor Maldonado - die in de Formule 1 regelmatig zijn concurrenten van de baan reed - is er een met een knipoog. "Ik ken 'Pastor', de 'shunt king' en het wordt leuk om met en tegen hem te rijden", aldus Max Verstappen in zijn aankondigingsfilmpje op sociale media.

Shane van Gisbergen vindt het geweldig dat Verstappen mee gaat doen in de tweede ronde van de BP Supercars All Stars Eseries en verwacht veel van de Nederlander. "Hij is snel en kent de circuits [Silverstone en Barcelona] goed. Ik verwacht dat hij vooraan in het veld zal zitten. Hij rijdt [net zoals in de Formule 1] agressief en wijkt voor niemand, dus het is mooi om hem deze week op de grid te zien", aldus Van Gisbergen, die zelf een vaste waarde is van het Red Bull Holden Racing Team in de echte en virtuele wereld.

Gerelateerde onderwerpen EsportsEsportsMax VerstappenPastor MaldonadoShane van GisbergenSupercars Eseries
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.