Home DTM

DTM: Uitslag Race 2 Brands Hatch 2019

René Rast heeft zijn poleposition voor de tweede DTM-race op Brands Hatch verzilverd. De Duitser was onaantastbaar op het Britse asfalt en reed zo goed als souverein naar de zege. Nico Müller kwam als tweede over de eindstreep en Robin Frijns maakte het Audi-podium compleet.

DTM: Uitslag Race 2 Brands Hatch 2019
© DTM

Loïc Duval bestuurde de vierde Audi en de eerste niet Audi-auto was de BMW van Philipp Eng, die enkele verwoede pogingen ondernam om na zijn verplichte pitstop Duval onder druk te zetten, maar het mocht niet baten. Mike Rockenfeller kwam als zesde over de eindstreep.

De winnaar van de eerste race op Brands Hatch, Marco Wittmann, moest zondagmiddag genoegen nemen met de tiende plaats en een enkel punt. Zijn rivalen René Rast en Nico Müller zijn weer een beetje verder uitgelopen in de tussenstand om het kampioenschap.

Uitslag Race 2 Brands Hatch 2019PosCoureurPunten
1René RastAudi Sport Team Rosberg25
2Nico MüllerAudi Sport Team Abt Sportsline18
3Robin FrijnsAudi Sport Team Abt Sportsline15
4Loïc DuvalAudi Sport Team Phoenix12
5Philipp EngBMW Team RBM10
6Mike RockenfellerAudi Sport Team Phoenix8
7Sheldon van der LindeBMW Team RBM6
8Daniel JuncadellaAston Martin R Motorsport4
9Jake DennisAston Martin R Motorsport2
10Marco WittmannBMW Team RMG1
11Ferdinand von HabsburgAston Martin R Motorsport
12Timo GlockBMW Team RMG
13Jonathan AberdeinAudi Sport WRT
14Paul Di RestaAston Martin R Motorsport
15Jamie GreenAudi Sport Team Rosberg
16Pietro FittipaldiAudi Sport WRT
Uitvallers
--Bruno SpenglerBMW Team RMGTech
--Joel ErikssonBMW Team RBMTech
Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.