HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

DTM: Robin Frijns domineert tweede vrije training in Assen

Audi-coureur Robin Frijns heeft vrijdagmiddag tijdens de tweede vrije training in Assen de snelste tijd gereden. De Limburger was ruim anderhalf tiende sneller dan merkgenoot René Rast, die tweede werd. De derde man op de tijdenlijst was Nico Müller. De Zwitserse teamgenoot van Robin Frijns moest ruim drie tiende prijsgeven op de Nederlander.

DTM: Robin Frijns domineert tweede vrije training in Assen
© DTM Media

Frijns opende tijdens de eerste vrije training in Assen met een derde tijd, maar tijdens de tweede vrije sessie liet de Audi Sport Team Abt Sportsline-coureur de concurrentie ruim achter zich. Frijns liet de leider in het kampioenschap en regerend kampioen René Rast, met iets meer dan 1.5 seconden, ruimschoots achter zich.

Het leek er vrijdag op dat het TT-Circuit Assen Audi-land zou worden. Frijns leidde een trein van in totaal vijf Audi-rijders. De nummer vier op de tijdenlijst was Belg Loïc Duval en Mike Rockenfeller sloot het laatste bedrijf op vrijdag af als vijfde.

Gerelateerde onderwerpen DTMAudi DTMDTM Assen 2019Robin FrijnsTT-Circuit Assen
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.