HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

DTM plant voor begin juni vier testdagen op Nürburgring

De DTM wil in juni alsnog beginnen met testdagen. Op de Duitse Nürburgring zijn vier testdagen gepland, die onder een uitgebreid regelpakket, vanwege Covid-19, zullen plaatsvinden.

DTM plant voor begin juni vier testdagen op Nürburgring
© Barry Mikkers/mikkers-photo.com

Vanwege de mondiale uitbraak van het coronavirus werden de testdagen in maart afgeblazen en de start van het DTM-seizoen uitgesteld. Naar verwachting wordt er binnenkort een herziene DTM-kalender gepresenteerd. Daarbij legt de DTM-organisatie vooral de focus op Duitse circuits en circuits op de direct omliggende landen, zoals bijvoorbeeld Nederland.

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 juni wordt er op Nürburgring getest door de DTM-teams. De tests vinden vanwege Covid-19 plaats zonder publiek en zonder pers.

Gerelateerde onderwerpen DTMAudi DTMBMW DTMCoronavirusGerhard Berger
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.