HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

De DTM maakt zich op voor ronde vier: Norisring 2019

Komend weekend doet het DTM-circus Norisring aan voor de vier ronde om het kampioenschap 2019. Het Duitse circuit in Nürnberg biedt garantie tot spektakel zoals dat ieder jaar het geval is. Intussen zijn er drie DTM-weekenden verreden en begint er zich een patroon te vormen, waarin Audi-rijders René Rast en Nico Müller en BMW-rijders Philipp Eng en Marco Wittmann een hoofdrol lijken spelen.

De DTM maakt zich op voor ronde vier: Norisring 2019
© Barry Mikkers/mikkers-photo.com

Maar de coureurs daar achter zijn absoluut nog niet kansloos voor de titel van 2019. Mike Rockenfeller en Robin Frijns, die achter het genoemde kwartet op de vijfde een zesde plek in het kampioenschap staan, voeren de rest van het veld aan.

Dit jaar is Mercedes niet meer van de partij in de DTM en heeft Aston Martin de sprong gewaagd om het op te nemen tegen Audi en BMW. En zoals mag worden aangenomen is het eerste jaar lastig, ondanks dat het merk zich heeft verbonden aan HWA, waarmee Mercedes vele jaren successen behaalde, gaat het allemaal nog niet van een leien dakje. Desondanks hebben de Aston Martin-coureurs Paul Di Resta, Jake Dennis (rookie), Ferdinand von Habsburg en Daniel Juncadella toch hier en daar punten weten te scoren.

Gerelateerde onderwerpen DTMAston Martin DTMAudi DTMBeitske VisserBMW DTMMarco WittmannMike RockenfellerNico MüllerPaul di RestaRené RastRobin Frijns
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.