HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

Bruno Spengler wint race 2 op Norisring, Frijns knap vierde

BMW-rijder Bruno Spengler heeft zondagmiddag DTM-race 2 op Norisring gewonnen . De Canadees kwam met een voorsprong van ruim vijf seconden als eerste over de eindstreep. Robin Frijns sloot de race af als vierde. Polesitter René Rast kende opnieuw een slechte start van de race en werd ook nog eens van de baan gereden door nota bene zijn teamgenoot Nico Müller. De tweede en derde plek gingen naar Jamie Green en Mike Rockenfeller. Rast kwam als zevende over de eindstreep.

Bruno Spengler wint race 2 op Norisring, Frijns knap vierde
© DTM Media

René Rast had weer een iets mindere start als wat we van hem gewend zijn. Als derde bereikte hij de eerste bocht. Maar enkele bochten later werd de Duitser door zijn teamgenoot Nico Müller aangetikt en spinde. Rast vervolgde zijn race, net als gisteren vanuit de achterhoede. Nico Müller werd voor zijn actie betraft met een drivethrough-pentaly bestraf.

Robin Frijns wist vanaf P10 goed weg te komen en reed in ronde 5 al op de zesde positie. Frijns kende op zaterdag een waardeloze race, waarin de Nederlander door pech en ellende - buiten zijn schuld om - hard werd getroffen en uitviel. Aan het einde van ronde 6 reed Frijns al op de vierde positie.

Gerelateerde onderwerpen DTMAston Martin DTMAudi DTMBMW DTMBruno SpenglerDTM Norisring 2019Robin Frijns
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.