MotorsportZ zoekt met spoed F1-schrijftijgers (m/v)

MotorsportZ is hard op zoek naar F1-schrijftijgers (m/v) die autosport, maar vooral Formule 1, in hun bloed hebben stromen, ontzettend nieuwsgierig zijn en snelle een boeiende F1-artikels kunnen schrijven.

MotorsportZ zoekt met spoed F1-schrijftijgers (m/v)
© Ries Boogert/MotorsportZ

MotorsportZ is op zoek naar enkele - in eerste instantie - vrijwillige Formule 1-schrijftijgers om ons kleine team te versterken. We kunnen momenteel alle hulp die voor handen is gebruiken. Heb je interesse in deze functie en ben je tenminste 16 jaar oud -// nog geen 16 jaar? Overtuig ons ervan dat je toch geschikt bent om voor MotorsportZ te schrijven! // - en wil je deel uitmaken van ons kleine team en schrijf je makkelijk een stukje tekst in correct Nederlands weg? Lees dan verder.

Als uitbreiding op onze bestaande redactie zijn we op zoek naar enkele schrijftijgers, die affiniteit hebben met autosport en dan vooral Formule 1, IndyCar en eventueel andere racesporten. Heb je er geen moeite mee om je - in eerste instantie - vrijwillig(*) in te zetten voor ons platform? Meld je dan aan en kom dan ons team versterken. We zoeken iemand die nieuwsgierig is en alles over de Formule 1 (eventueel in combinatie met IndyCar en/of andere racesport) weet.

  • * Als je een ander soort voorstel hebt om tot samenwerking te komen dan zijn we een en al oor. Reageer gerust met je voorstel!

Definitie van een schrijftijger: Je bent in staat om nieuwsberichten te schrijven op basis van andere bronnen. De nieuwsberichten zijn prettig om te lezen en in correct Nederlands. Je bent in staat om snel op het laatste nieuws te reageren en een artikel te schrijven, waarbij de bron in je artikel vernoemd wordt, het liefst met een hyperlink naar de bewuste bron.

Wat vragen wij:

  • Je bent een schrijftijger (m/v) van tenminste 16 jaar oud en woonachtig in Nederland;
  • Je weet alles van de Formule 1 (en eventueel IndyCar en/of andere racesporten);
  • Je bent bereid om je - in eerste instantie - vrijwillig en tijdens GP-weekenden in te zetten voor MotorsportZ;
  • Je bent in het bezit van een eigen computer/laptop en internetverbinding;
  • Je bent iemand die kan omgaan met deadlines.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan ons platform? Schrijf dan een gemotiveerd e-mailbericht aan nl.info@motorsportz.net. Alle serieuze aanmeldingen worden beantwoord.

Heb je nog vragen over het een of ander? Stuur dan je e-mailbericht met je vragen aan nl.info@motorsportz.net.

Gerelateerde onderwerpen Autosport#vacature
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 17 april
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.