Nyck de Vries doet voor Audi mee aan Formule E-rookietest

Nyck de Vries timmert lekker aan de weg naar succes. Ongeveer twee weken geleden werd bekend dat de geboren Fries in 2018 met Prema Racing voor de Formule 2-titel gaat en vandaag is bekend geworden dat de 22-jarige Nederlander in januari voor Audi Sport Abt Shaeffler gaat deelnemen aan de Formule E-rookietest.

Nyck de Vries doet voor Audi mee aan Formule E-rookietest
Foto: Nyck de Vries (Audi Sport) - Bron: Audi Sport

Audi Sport Abt Shaeffler heeft Nyck de Vries uitgenodigd om deel te nemen aan de rookietest die na de tweede race van het huidige Formule E-seizoen in het Marokkaanse Marrakesh zal plaatsvinden. De Vries zal net als DTM-coureur Nico Müller, die ook is uitgenodigd, plaatsnemen in de Audi e-tron FE04.

Audi-teambaas Allan McNish (voormalig Formule 1-coureur) heeft er alle vertrouwen in dat beiden coureurs, die hun roots in Formule-racing hebben, uitstekend uit de voeten zullen komen.

Nyck de Vries lijkt de interesse van Audi te hebben gewekt, want hij werd eerder ook al uitgenodigd om deel te nemen aan een test in de DTM-wagen van Audi.

De Formule E-rookietest zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2018 op het Circuit International Automobile Moulay el Hassan in Marrakesh, Marokko. Regerend Formule E-kampioen Lucas di Grassi zal beide heren op die dag begeleiden.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.