MotorsportZ zoekt voor nieuw project een vod/podcast-host (m/v)

MotorsportZ gaat uitbreiden met een vodcast en podcast. Hiervoor zijn we op zoek naar precies die host die onze uitzendingen meer glans geeft. Is autosport, en met name Formule 1 en IndyCar, jouw ding? Lees dan verder.

MotorsportZ zoekt voor nieuw project een vod/podcast-host (m/v)

MotorsportZ is op zoek naar een vod/postcast-host, die ons gaat helpen bij het produceren een gestroomlijnde vodcast en podcast. Is autosport, en vooral Formule 1 en Indycar, jouw ding? Heb jij een goede stem en spreek je goed verstaanbaar Nederlands. Heb je de juiste uitstraling en lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou.

Wie zoeken we

MotorsportZ groeit en met die groei willen we ons platform verder uitbreiden maken met een vodcast en een podcast. Hiervoor zijn we op zoek naar een geschikte host: Iemand die precies weet waar hij of zij over praat en die de regie in handen heeft van de uitzendingen. Je weet hoe je een gesprek moet leiden en weet na goede voorbereiding - in verleg met de andere teamleden - waar de uitzending over gaat. Je hebt een prettig stemgeluid en straalt enthousiasme uit.

Profiel

  • Je woont in Nederland (Ideaal in de provincie Drenthe);
  • Je bent tenminste 20 jaar;
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast en weet veel van autosport;
  • Vooral Formule 1 en Indycar hebben jouw voorkeur;
  • Je staat stevig in je schoenen. Je laat je niet snel van de wijs brengen, want je weet wat je wil;
  • Je hebt ervaring (hobby- of beroepsmatig) in het leiden van een openbaar gesprek (pré, maar geen must);
  • Je bent bereid om tenminste tweemaal per maand - meestal ook rond de GP-weekenden van de Formule 1 en bijzondere gebeurtenissen - een livestream vod/podcast te verzorgen.

Deze vacature blijft geldig tot en met 31 augustus 2020.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde e-mail aan 'nl.info@motorsportz.net'. Stuur een pasfoto van jezelf en een kort MP3-bestand maximaal 20 seconden van een door jou ingesproken geluidsfragment of een filmfragment van maximaal 20 seconden, waarin je jezelf presenteert.

  • Ook als je meer vragen hebt over de functie kun je ons een e-mailbericht sturen.

LETOP! Acquisitie op dit bericht is niet gewenst en wordt absoluut niet gewaardeerd.

Gerelateerde onderwerpen Autosport#vacatureMotorsportZ
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 17 april
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.