VT1 3 jul - 11:00
VT2 3 jul - 15:00
VT3 4 jul - 12:00
QUALI 4 jul - 15:00
RACE 5 jul - 15:10

MotorsportZ wenst je een gelukkig en gezond 2020 toe

MotorsportZ wenst je een gelukkig en gezond 2020 toe

MotorsportZ wenst iedereen een gelukkig en gezond 2020 toe. Maar we hopen daarnaast ook dat 2020 een spannend en mooi racejaar wordt. We worden op onze wenken bediend door onder andere Max Verstappen en - niet te vergeten - door Rinus van Kalmthout, die dit jaar debuteert in de IndyCar Series.

We laten het jaar 2019 achter ons, een jaar wat bijzonder opviel door succes voor Nederlandse autosportfans. Vooral de prestaties van Max Verstappen zijn niemand ontgaan. Laten we hopen dat 2020 nog succesvoller en spannender wordt. Veel wijst erop dat Verstappen, samen met Red Bull-Honda, voor de grote prijzen kan strijden en uiteindelijk zijn eerste wereldtitel kan opstrijken. Maar eerst liggen er nog een recordaantal races op hem te wachten, waarvan de eerste gereden wordt op zondag 15 maart 2020 in het Australische Melbourne.

Ook Rinus van Kalmthout kan in 2020 voor spannende momenten gaan zorgen. De Hoofddorper debuteert dit jaar in de IndyCar Series, voor het team van Ed Carpenter Racing. Van Kalmthout, in de Verenigde Staten beter bekend als 'VeeKay', komt in alle races van het IndyCar-seizoen uit, inclusief de Indy 500.

Redactioneel wordt het een uitdagend jaar voor MotorsportZ. Ook al hebben we niet de grootste redactie, toch gaan aan langzaam maar zeker richting meer professionaliteit. Sinds de start van ons platform in 2016 hebben we continu gewerkt met mensen, die naast hun redactionele werkzaamheden, gewoon vaste banen hebben. Dat vergt dus veel van de rekbaarheid van onze tijd. We gaan er in 2020 vol gas tegenaan en hopen je weer dagelijks te mogen voorzien van het laatste nieuws.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.