MotorsportZ wenst je een gelukkig en gezond 2020 toe

MotorsportZ wenst iedereen een gelukkig en gezond 2020 toe. Maar we hopen daarnaast ook dat 2020 een spannend en mooi racejaar wordt. We worden op onze wenken bediend door onder andere Max Verstappen en - niet te vergeten - door Rinus van Kalmthout, die dit jaar debuteert in de IndyCar Series.

MotorsportZ wenst je een gelukkig en gezond 2020 toe

We laten het jaar 2019 achter ons, een jaar wat bijzonder opviel door succes voor Nederlandse autosportfans. Vooral de prestaties van Max Verstappen zijn niemand ontgaan. Laten we hopen dat 2020 nog succesvoller en spannender wordt. Veel wijst erop dat Verstappen, samen met Red Bull-Honda, voor de grote prijzen kan strijden en uiteindelijk zijn eerste wereldtitel kan opstrijken. Maar eerst liggen er nog een recordaantal races op hem te wachten, waarvan de eerste gereden wordt op zondag 15 maart 2020 in het Australische Melbourne.

Ook Rinus van Kalmthout kan in 2020 voor spannende momenten gaan zorgen. De Hoofddorper debuteert dit jaar in de IndyCar Series, voor het team van Ed Carpenter Racing. Van Kalmthout, in de Verenigde Staten beter bekend als 'VeeKay', komt in alle races van het IndyCar-seizoen uit, inclusief de Indy 500.

Redactioneel wordt het een uitdagend jaar voor MotorsportZ. Ook al hebben we niet de grootste redactie, toch gaan aan langzaam maar zeker richting meer professionaliteit. Sinds de start van ons platform in 2016 hebben we continu gewerkt met mensen, die naast hun redactionele werkzaamheden, gewoon vaste banen hebben. Dat vergt dus veel van de rekbaarheid van onze tijd. We gaan er in 2020 vol gas tegenaan en hopen je weer dagelijks te mogen voorzien van het laatste nieuws.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.